×

راهنمای اخذ ویزای هند

نویسنده نویسنده ایران هتل در تاریخ ۱۳۹۸/۲/۲۲
دسته بندی راهنمای سفر
راهنمای اخذ ویزای هند
هند کشوری است که برای رفتن به آن باید ویزا (روادید) داشت. اولین سوالی که در این باره وجود دارد این که چگونه و با چه قیمتی می توان ویزای هند را تهیه کرد. دیگر اینکه برای اخذ ویزا چه مدارکی لازم است. در این مقاله تمام این موارد و نیز اطلاعات دیگری که برای رفتن به هند نیاز دارید در اختیارتان قرار داده می شود. با اینکه رفتن به هند می تواند جالب باشد اما پیشنهاد می شود از شهرهای زیبا و معروف ایران نیز قافل نشوید. یکی از دیدنی ترین شهرهای ایران شیراز است که دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است. برای اقامت در این شهر می توان لیست هتل های شیراز را در سایت ایران هتل آنلاین مشاهده و یکی را رزرو نمود و از سفر خود در شیراز با خیال راحت لذت برد.
ویزای هند
معرفی کلی کشور هند
هند کشور بزرگ و پرجمعیتی است. پایتخت آن شهر دهلی نو و بزرگ ترین شهرش بمبئی است. هندی ها به دو زبان هندی و انگلیسی صحبت می کنند. پول رایج این کشور روپیه و ساعت رسمی هند یک ساعت از ایران جلوتر است. هند را کشور 72 ملت می نامند چون دارای تنوع بالایی از لحاظ وجود دین و مذهب است. با این حال اغلب مردم هند دارای دین هندوئیسم هستند.
ویزای هند
سفارت هند در تهران
امروزه ایران و هند دارای روابط دوستانه ای با هم هستند و سفارت هند در تهران در حال فعالیت است. از جمله فعالیت هایی که سفارت هند در تهران انجام می دهد می توان به صدور ویزا اشاره کرد. آدرس این سفارت در تهران، منطقه ۷، خیابان دکتر بهشتی، خیابان میرعماد، نبش کوچه نهم، پلاک ۲۲ و تلفن تماس آن برای پاسخ به سوالات عمومی ۸۸۷۵۵۱۰۳-۰۲۱ و برای رسیدگی به امور مربوط به ویزا ۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱ می باشد. شماره فکس ۸۸۷۵۵۹۷۳-۰۲۱ و ساعت کاری آن روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ۸:۳۰ تا ۱۷ است.
ویزای هند
سفارت ایران در هند
ایران دارای دو سفارت در شهرهای دهلی نو و بمبئی و یک سرکنسولگری در شهر حیدرآباد کشور هند است. ساعت کار سفارت ایران در دهلی نو از ۹:۱۵ تا ۱۷:۰۰، در بمبئی از ۹:۳۰ تا ۱۵:۳۰ و در حیدرآباد از ۹:۰۰ تا ۱۳:۰۰ و ۲۱:۰۰ تا ۲۴:۰۰ است. تلفن تماس در دهلی نو ۹۱۱۱۴۲۴۷۷۷۸۶+، در بمبئی ۹۱۲۲۶۶۸۸۷۰۷۰+ و در حیدرآباد ۹۱۴۰۲۳۳۵۲۷۲۲+ و آدرس سفارت ایران در دهلی نو خیابان باراخامبا ۵، در بمبئی ماراگ کارنتی آگوست، جاده نپنسی، سواپنا پلاک ۴۷ و در حیدرآباد جاده امام خمینی، خیابان شماره ۷، بانجارا هیلز، شماره ۸-۲-۵۹۸/A/۱۳ است.
ویزای هند
نحوه ی درخواست ویزای هند
برای دریافت ویزای هند ابتدا باید به صورت آنلاین درخواست دهید. برای ثبت درخواست ویزای هند بر اینجا کلیک کنید. سپس به قسمت درخواست ویزای معمولی (Regular Visa Application) بروید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. بعد از ارسال فرم ویزا، یک شماره فایل اینترنتی به شما داده می شود که باید آن را تا دریافت ویزا نزد خود نگه دارید. سپس باید از فرم درخواست ویزای خود، پرینت بگیرید و آن را به همراه مدارک لازم به «مرکز درخواست ویزای هند» که تنها در بازه زمانی 8 تا 13:30 فعالیت می کند تحویل دهید و هزینه آن را پرداخت کنید. سپس به سفارت هند بروید و مراحل گرفتن ویزا را پشت سر بگذارید. در نهایت پاسپورت شما به مرکز درخواست ویزای هند ارسال می شود و به همراه ویزا به شما تحویل داده می گردد. آدرس مرکز درخواست ویزای هند تهران، بلوار آفریقا، کوچه آناهیتا، پلاک ۲، طبقه اول، آژانس مسافرتی همسفران البرز و شماره تلفن آن ۹۱۰۰۵۰۱۲-۰۲۱ می باشد. آدرس شعبه مشهد نیز بلوار احمدآباد، خیابان ابوذر هشتم، آژانس مسافرتی آتی و تلفن تماس آن ۳۸۴۳۱۹۱۹-۰۵۱ است.
ویزای هند
نکات قابل توجه قبل از ثبت درخواست ویزای هند
 باید در زمان بازگشت از هند، حداقل شش ماه از اعتبار پاسپورت شما باقی مانده باشد.
 اگر پاسپورت قدیمی دارید، باید آن را در کنار دیگر مدارک با خود به همراه داشته باشید. در صورتی که پاسپورت خود را گم کرده اید، باید گزارش پلیس داشته باشید. اگر این گزارش را هم ندارید، باید فرمی پر کنید و در آن شماره پاسپورت قدیمی و محل گم شدن آن را بیان کنید.
 علاوه بر فرم درخواست ویزا به صورت پرینت گرفته شده، یک کپی از آن را نیز به همراه داشته باشید.
 علاوه بر اینکه در فرم درخواست ویزا عکس قرار می دهید، یک قطعه عکس نیز بر فرم پرینت گرفته شده منگنه کنید.
 فرم درخواست ویزا باید به زبان انگلیسی و کاملا با دقت و به طور صحیح پر شود وگرنه به سرعت توسط رد می شود.
 ثبت درخواست ویزا و پرداخت هزینه آن، به معنای دریافت حتمی ویزا نیست.
 هزینه هایی که برای درخواست ویزا پرداخت می کنید، به هیچ عنوان پس داده نمی شود.
 استفاده از تلفن همراه ماهواره ای در هند ممنوع است.
 صدور ویزای گردشگری و تجاری هند ۴ روز کاری و دیگر ویزاها حدود ۱۰ روز کاری طول می کشد.
 قبل از مراجعه به مرکز درخواست ویزای هند باید هدف خود از سفر را مشخص کنید.
ویزای هند
مراجعه ی غیرحضوری به مرکز درخواست ویزای هند
فرم اولیه را از اینجا دانلود کنید و پر نمایید. فایل اسکن صفحه اول پاسپورت خود را همراه با فایل اسکن آخرین ویزای خود (در صورتی که قبلا به هند سفر کرده اید) و فرم پر شده را تا ساعت ۱۴ روز کاری برای مرکز درخواست ویزا به آدرس اینجا باعنوان (subject) «Form Filling» ایمیل کنید و در متن ایمیل خود حتما یک شماره موبایل درج نمایید. لازم به ذکر است هزینه خدمات غیر حضوری تکمیل فرم، دو برابر حالت حضوری و معادل 20 هزار تومان است.
ویزای هند
مدارک و هزینه های مربوط به انواع ویزاهای هند
برای دریافت هر نوع ویزای هند اولین مدارکی که باید ارائه دهید کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند، دو قطعه عکس جدید ۲ × ۲ اینج، پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات به اضافه آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن و نیز کپی از تمام صفحات شناسنامه است. حال ممکن است برای گرفتن هر نوع ویزا به مدارک دیگری نیز احتیاج داشته باشید که در ادامه بیان می شود.
ویزای هند
1. ویزای گردشگری هند
مدارک:
کپی بلیت هوایی برگشت
هزینه:
ویزای ۱ ساله: ۱۰۰ دلار
ویزای ۱ تا ۵ ساله: ۲۰۰ دلار
2. ویزای تجاری هند
مدارک:
 فرم ویزای تجاری (ممکن است نیاز نباشد)
 دعوتنامه شرکت یا سازمان دعوت کننده در هند
 نامه ای از شرکت متقاضی در ایران مبنی بر کار کردن فرد متقاضی در آن و رفتن به یک سفر تجاری به هند
 مدرکی از سابقه مالی شرکت متقاضی
نکته: پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار داشته باشد.
هزینه:
ویزای ۱ ساله: ۲۷۵ دلار
ویزای ۱ تا ۵ ساله: ۳۵۵ دلار
ویزای هند
3. ویزای کنفرانس هند
مدارک:
 دعوت نامه از سازمان برگزار کننده کنفرانس در هند
 نامه ای از وزارت امور خارجه هند (در صورتی که سازمان دعوت کننده غیر دولتی است)
 معرفی نامه ای از سازمان ایرانی
 کپی از بلیت هوایی برگشت
هزینه:
ویزای 6 ماهه: ۸۰ دلار
4. ویزای تحصیلی هند
مدارک:
 کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی
 مدرک معتبر مبنی بر پذیرفته شدن فرد متقاضی در دانشگاه یا موسسه آموزشی شناخته شده در هند
 نامه موافقت یا گواهی عدم خلاف از وزارت بهداشت دولت هند در صورت تصمیم به گذراندن دوره پزشکی که می توانید آن را از موسسه یا دانشگاهی که در آن پذیرش شده اید دریافت کنید
 قبولی در امتحان NEET برای گذراندن هر نوع دوره پزشکی
 گزارش مورد تائید از حمایت مالی
 سند تبادل ارزی به ارزش ۲۰۰۰ دلار
 گواهینامه های آموزشی فرد متقاضی
هزینه:
۸۰ دلار
نکته: در صورتی که برای پذیرش قطعی خود نیاز دارید امتحان ورودی بگذارید، می توانید از ویزای دانشجویی موقت استفاده کنید. بدین منظور باید گواهینامه پذیرش موقتی از دانشگاه مورد نظر را دریافت کنید.
ویزای هند
5. ویزای تحقیقاتی هند
مدارک:
 کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی
 پذیرشنامه از موسسه آموزشی یا دانشگاهی شناخته شده در هند
 معرفی نامه
 نامه درخواست تحقیقات
 خلاصه ای از برنامه تحقیقاتی
 اسناد مدرک لیسانس یا فوق لیسانس
 برنامه سفر
 رضایتنامه راهنما برای نظارت بر محقق
 گزارش رضایت بخش از وضعیت مالی
 سند تبادل ارزی به ارزش ۲۰۰۰ دلار
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۸۰ دلار
ویزای ۶ ماه تا ۱ ساله: ۱۲۰ دلار
ویزای 1 تا 5 ساله: ۲۰۰ دلار
ویزای هند
6. ویزای استخدام هند
مدارک:
 قرارداد اصلی (نامه استخدامی) و یا نامه تعامل با اتباع خارجی از سوی شرکت هندی
 کپی سند ثبت شرکت هندی
 یک گواهی از سوی کارفرما با ذکر حقوق تبعه خارجی در آن و اشاره به قوانین مالیات کشور هند
 شرکت استخدام کننده باید تائید کند که اتباع و شهروندان هندی واجد شرایط این شغل وجود ندارد.
 مدارک صلاحیت آموزشی و تخصص حرفه ای فرد متقاضی
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۲۳۵ دلار
ویزای ۶ ماهه تا ۱ ساله: ۲۷۵ دلار
ویزای 1 تا 5 ساله: ۳۵۵ دلار
7. ویزای درمانی هند
مدارک:
 نامه ارجاعی یا توصیه مقدماتی پزشکی از سوی بیمارستان ایرانی و پیشنهاد بر دریافت درمان پزشکی تخصصی در خارج از کشور
 نامه ای از سوی بیمارستان در هند با ذکر زمان ملاقات و هزینه حدودی درمان
 گزارشی از وضعیت مالی
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۸۰ دلار
ویزای ۶ ماهه تا ۱ ساله: ۱۲۰ دلار
ویزای هند
8. ویزای کارورزی هند
این ویزا برای گذراندن دوره کارآموزی در شرکت های هندی، موسسه های آموزشی و نهادهای NGO است.
مدارک:
 نامه ای از سوی سازمان، شرکت و یا سازمان مردمی (NGO) مورد نظر برای نشان دادن پذیرش تبعه خارجی برای کارورزی و ذکر مدت کارورزی
 دیگر مدارک مربوط به ویزای دانشجویی
نکته: نباید فاصله میان اتمام آخرین مدرک تحصیلی دانشگاهی تا آغاز دوره کارورزی بیش از یک سال باشد.
هزینه:
ویزای ۱ ساله: ۸۰ دلار
9. ویزای فیلم هند
مدارک
:
 نامه ای راجع به قصد فیلم برداری در هند با ذکر برنامه تولید یا درج تاریخ فیلم برداری (در این نامه باید خصوصیات بازیگران و عوامل فیلمبرداری که به هند می روند و لوکیشن های فیلمبرداری و لیست تجهیزات فیلمبرداری به صورت کامل ذکر شوند)
 مجوز فیلمبرداری از وزارت اطلاعات و نمایش هند
 اظهارنامه مالی از سوی متقاضی برای نشان دادن شرایط مطلوب اقتصادی وی
 کپی بلیت برگشت
هزینه:
ویزای ۱ ساله: ۱۲۰ دلار
ویزای هند
10. ویزای ورود هند
این ویزا شامل شهروندان هند با تابعیت غیر هندی، اتباع خارجی که با اتباع هندی ازدواج کرده اند، کسانی که مالک زمینی در کشور هند هستند و اعضا تیم های ورزشی و ملی ایران که برای شرکت در رویدادها و مسابقات بین المللی به هند می روند می شود.
مدارک:
 سند ازدواج با اتباع هندی
 کپی پاسپورت برای شناسایی اتباع هندی
 کپی فرم تمدید در صورت تمدید مدت اقامت در هند
 نامه از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت امور وطن برای ورزشکاران
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۸۰ دلار
ویزای ۶ ماهه تا ۱ ساله: ۱۲۰ دلار
ویزای 1 تا 5 ساله: ۲۰۰ دلار
درخواست و تحویل ویزای الکترونیکی هند
دریافت ویزای الکترونیکی هند خدمتی است که جدیدا ارائه شده است. در این روش نیازی به مراجعه حضوری به سفارت هند نیست بلکه تمام مراحل درخواست به صورت آنلاین انجام می شود و در نهایت نیز ویزای هند به صورت الکترونیکی برای فرد متقاضی ایمیل می شود. حتی هزینه ها هم به صورت الکترونیکی پرداخت می گردد فقط متقاضی باید دارای کارت اعتباری بین المللی باشد. برای دریافت ویزای الکترونیکی بر اینجا کلیک کنید.
ویزای هند
مدارک لازم برای ویزای الکترونیکی هند
ویزای گردشگری:
• اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت
ویزای درمانی:
• اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت
• اسکن نامه بیمارستان هند با وجود نام در سربرگ
ویزای تجاری:
• اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت
• اسکن کارت تجاری
ویزای تجاری جهت حضور در :(GIAN)
• اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت
• دعوتنامه از سوی موسسه میزبان
• اسکن اجازه رسمی تحت فرمان GIAN (این اجازه نامه توسط موسسه هماهنگ ملی صادر می شود)
• اسکن دوره هایی که توسط هیات علمی برگزار شده و متقاضی آنها را گذرانده است.